Medlemsskapsbetingelser

Medlemskap i Musikkpedagogene Norge forutsetter høyere musikkfaglig utdanning, tilsvarende realkompetanse eller kunstneriske kvalifikasjoner.  Den enkelte lokalavdeling eller Musikkpedagogene Norges styre avgjør om en søker er kvalifisert for medlemskap.

Informasjon til deg som ønsker å bli medlem.

Ønsker du å søke om medlemsskap i Musikkpedagogene Norge, sendes dokumentasjon om utdanning og relevant arbeidspraksis på mail til norge@musikkpedagogene.no og post@sivklippen.no 

 

Medlemskontingent.

Man kan melde seg inn i et av lokallagene (Bergen, Buskerud, Oslo, Østfold) eller velge å være direktemedlem i Musikkpedagogene Norge.

Som medlem i et lokallag har man anledning til å melde på elever til elevkonserter, delta på medlemsmøter og kurs i lokallagets regi.

 

Kontingenten pr. år for direktemedlemskap i Musikkpedagogene Norge er kr. 500,- for ordinært medlemskap og kr. 350,- for pensjonister.

 

Kontingenten pr.år for medlemskap i Musikkpedagogene Oslo er kr.800,- (400 til Musikkpedagogene Norge og 400 til lokallagets egen kontingent) og kr.450,- for studenter, pensjonister og uføre (250 til MPN og 200 til lokallag.)

 

I Musikkpedagogene Bergen er kontingenten kr.750,-

 

I Musikkpedagogene Buskerud er kontingenten kr.500,-

 

 

Bli medlem

Takk for din melding! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Informasjon mangler, vennligst se over om du har fylt ut i alle feltene.
Brukernavnet er tatt
Brukernavnet er for kort
Passordet er for kort
En feil har oppstått, vennligst prøv igjen.