Aktuelt i Musikkpedagogene Oslo

Konsert hos MPO

Vår og høstsemester 2024

Mai

Fredag 24. mai – Dugnad

Våren er her for fullt og vi har satt av 24. mai til dugnad i Underhaugsveien 18.
Vi håper du har mulighet til en økt, kort eller lang, slik at vi i fellesskap kan skape størst mulig trivsel både ute og inne i det flotte huset vårt. Vi setter stor pris på innsatsen fra våre medlemmer:)

Det blir sosialt og hyggelig:) Lett servering, vi har kaffe/te, kjeks og litt frukt. Still i arbeidsklær og ha med arbeidshansker. 

Tid: kl. 11-15 
Vel møtt!

Juni

Søndag 2. juni – sommerkonsertene

Musikkpedagogene Oslo inviterer igjen til felles elevkonserter  i Hurumsalen søndag 2. juni 2024. Adresse: Underhaugsveien 18. 

Konserten som begynner kl 15 fungerer også som uttakingskonsert til Musikkpedagogenes Norges samarbeidsprosjekt som iår skal foregå i Drammen 13. -15. september. (https://musikkpedagogene.no/arrangement/samarbeidsprosjektet-2024-13-15-september/).

·       Kl. 13: konsert for barn og ungdom

·       Kl. 15: konsert for barn og ungdom 

(de som ønsker å bli vurdert for samarbeidsprosjekt melder seg på her)

·       Kl. 17: konsert for voksne elever (fra ca 20 år og oppover) 

Bruk skjemaet i lenkene ved påmelding. Vær så nøyaktig som mulig med navn, tittel, spilletid etc. 

NB: Konsertkomitèen kan sørge for akkompagnement for konsertene kl. 13 og 15. For «voksenkonserten» håper vi elever/lærere som trenger akkompagnement kan avtale med pianolærere/pianister som er tilstede, slik at øving kan avtales i forkant av konsert. Komitèen blir opptatt med uttak/arrangementet i forkant av denne konserten, og vi klarer ikke begge deler. Vi skal selvsagt formidle kontaktinfo når vi har fått påmeldinger fra alle. Om elever på 13/15-konsertene ønsker akkompagnement,  må noter sendes i god tid til birgitte.elfving@gmail.com.

Snakk med elever og foreldre, slik at de vet sikkert at de kan stille på konsert før dere melder på.  Konsertkomitèen får mange meldinger om endringer underveis og det skaper mye ekstra-arbeid når vi skal sette opp program. Det er mange som vil melde på elever til konserter, og vi blir nødt til å kutte i programmet om det trengs. Vi oppfordrer spesielt lærere med elever på andre instrumenter enn piano til å melde på elever. Det er gøy med stor variasjon i programmet. 

Ang konserten for voksne elever: denne konserten er forbeholdt de voksne. Elever under 20 år kan heller melde seg på konserter kl. 13 eller 15. Vi ber om at dere melder på stykker som ikke er for lange (ikke flere satser, f eks.) Da får vi plass til flere utøvere. Konsertkomitèen setter opp program og gir beskjed kort etter påmeldingsfrist om vi må kutte i påmeldt program.  

Bruk skjemaet nedenfor ved påmelding. Frist for påmelding: 16. mai.

·       Kl. 13: konsert for barn og ungdom. Påmelding:  https://forms.gle/PivGgpsT5rH6dorN6

·       Kl. 15: konsert for barn og ungdom. Påmelding: https://forms.gle/CgAN65yE6b637DE4A

·       Kl. 17: konsert for voksne elever (fra ca 20 år og oppover) Påmelding: https://forms.gle/2No9sbLQi6BdPhBp9

Fredag 7. juni – sommerfest

Musikkpedagogene Oslo inviterer til sommerfest 7. juni kl 18.30!
Vi vil som vanlig nyte god mat og drikke og andre tradisjonelle innslag. Det blir sommerbuffet.
Hjertelig velkommen!
Festen er gratis for æresmedlemmer, arbeidende medlemmer av vertskapskomitéen og ansatte.

Sted:           Hurumsalen og hagen, Underhaugsveien 18.
Tid:             Fredag 7. juni kl 18.30
Pris:            kr. 550,-

Påmelding
Frist:           Onsdag 29. mai 2024
Sendes til: oslo@musikkpedagogene.no

MERK: Alle som ønsker å delta på sommerfesten må sende e-post til kontoret og melde seg på, slik at vi får oversikt over korrekt antall deltagere.

Betaling:  Kr 550,- skalforhåndsbetales innen 29. mai 2024 til Musikkpedagogene Oslo,
kontonr. 7874 06 08001
Viktig:  Merk innbetalingen tydelig med ”Navn, Sommerfest”

August

September

Fredag 13. september – Oslo kulturnatt 2024

Invitasjon til påmelding til MPOslos konsert under Oslo kulturnatt 2024 fredag 13. september kl. 19 – ca. 22 

Kjære alle spille- og sangglade medlemmer av MPOslo! 
Her kommer en invitasjon til påmelding til vårt bidrag under Oslo kulturnatt 2024. 
Vi håper på mange flotte bidrag, også i år! 

Frist for påmelding er torsdag 20. juni. 

Påmelding gjøres via dette digitale skjemaet: https://forms.gle/w4sHd91vi3fp2jGP7

Husk å trykke «Send» nederst i skjemaet. Sjekk at du får en e-post med bekreftelse på innsendt skjema. Ta kontakt dersom bekreftelsen uteblir.

Ved påmelding: 

Vi oppfordrer deg/dere til å melde på repertoar av komponister med tilknytning til huset, f.eks Alf Hurum, Agathe Backer Grøndahl, Halfdan Kjerulf eller Edvard Grieg. Det kan være aktuelt å samle dette i en avdeling sammen med en kort muntlig presentasjon av husets historie. 

Vi hører gjerne kammermusikk! Én av deltagerne i ensemblet må være medlem i MPOslo, men ellers er det fritt fram for å ta med seg «gjester». 

Hver solist/ensemble blir tildelt maks 15 minutter spilletid. Vær vennlig å time nøyaktig det du/dere skal spille. Vi er mange aktører, så det er viktig at alle er lojale når det kommer til tidsbruk. Det kan hende vi må justere disse minuttene noe avhengig av hvor mange påmeldinger vi får. 

Vi blir glade hvis dere ved påmelding er nøye med å oppgi korrekt tittel/opusnummer/satser m.m. Det sparer oss for mye arbeid ved endelig fastsettelse av programmet. 

Dersom man har spesielle ønsker om spilletidspunkt pga. transport etc., er det fint å skrive det inn i påmeldingsskjemaet. Vi prøver å imøtekomme ønsket tid, men kan ikke garantere det da det er en kabal som må gå opp. 

Eventuelle spørsmål sendes til Siril Valberg, sirilvalberg@hotmail.com

Hilsen Konsertkomitéen