Anna Rögnvaldsdóttir

Instrument
Fiolin
Genre
Klassisk
Adresse
Styrilia 44, 2080 Eidsvoll
Kontakt
47 90 39 78

Fiolinpedagog og utøvende pedagog

Anna Rögnvaldsdóttir fikk sin pedagogiske Diploma fra Reykjavík College of Music på Island, og studerte videre  ved Guildhall School of Music & Drama, og Trinity College of Music i London.

Hun var fast ansatt i Islands symfoniorkester i 9 år og har spilt i Aarhus Symfoniorkester og Stavanger Symfoniorkester.

Hun har vært pedagog på Island, og Norge, både på kulturskolen og på videregående, og ved Barratt Due musikkinstitutt i 15 år.

2004 ga Norsk musikkforlag ut Fokus Fiolin av Anna.

Anna har utviklet en egen metode for barn helt ned til 4 års alder som har gitt meget gode resultater. se hjemmeside, Schola Sancta Cecilia: www.sscecilia.no, på starsiden og under Events og Media.  Det var oppe planer hos Musikkhuset om å gi den ut, men så kom korona og alt ble satt på vent.

Anna har skrevet bok om den verdensberømte norske fiolinpedagogen Maia Bang. Den skulle også gis ut, men er også satt på vent. 

Anna underviser både på Eidsvoll og i sitt studio på Lysaker, Granfos næringspark, Mustad eiendom. 6 min fra Lysaker stasjon eller nedenfor CC Vest. Gratis parkering i CC Vests parkeingshus.

Ta kontakt: tlf. 47903978 og e mail: anna.sscecilia@gmail.com og på Face book. Under eget navn og på Fiolinpedagogen. Se også på google under eget navn, og Schola Sancta Cecilia. 

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post