Camilla Rognes

Instrument
Fiolin
Genre
Klassisk
Adresse
Briskeby, Underhaugsvn. 18
Kontakt
90 57 44 76

Camilla Rognes er utdannet fiolinist, fiolinpedagog og Alexanderteknikklærer. Utøvende musikerutdannelse har hun  fra Barratt-Dues musikkinstitutt i Oslo, Guildhall School og Music and Drama i London og Norges Musikkhøgskole. Hun har studert pedagogikk ved Norges Musikkhøgskole, og holder for tiden også på å utdanne seg som Suzukifiolinlærer.

Hun har jobbet mange år i Oslo-Filharmonien og er dessuten en engasjert kammermusiker som brenner for å sette sammen spennende konsertprogrammer.

Ved siden av å være fiolinist har hun tatt treårig fulltidsutdannelse som Alexanderteknikklærer fra The Alexander Technique Studio og The Constructive Teaching Centre i London 2004-2007.

Camilla tilbyr undervisning i fiolin, bratsj og Alexanderteknikk i Briskeby/Uranienborg-området i Oslo. Nybegynnere såvel som viderekomne elever ønskes velkommen. Med nybegynnere legger hun stor vekt på å utvikle spilleglede og å legge et solid teknisk fundament.

Alle barn har et musikalsk talent som kan utvikles!

Viderekomne elever kan hun hjelpe med å etablere en solid, velfungerende og virtuos teknikk, forebygge belastningsskader og avlære uvaner – slik at det blir en glede å spille, og det musikalske budskapet får slippe uhindret frem!

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post