Einar Rusten

Instrument
Piano
Genre
Klassisk, Rytmisk
Adresse
Underhaugsveien 18, Oslo og Billingstad skole, Asker
Kontakt
98 84 77 33

Einar Rusten (f. 1959) har sin utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium, Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Rusten har en Ph.D. i musikkpedagogikk, med vekt på pedagogisk filosofi. Han har studert klavérspill med Synøve Løchen, Stanislav Knor, Einar Henning Smebye og Jens Harald Bratlie.

I 1983 var han solist med Harmonien i Bergen ved ‘De unges konsert’. Rusten har virket som akkompagnatør og solist særlig innenfor de musikalske sjangre klassisk og kabarét/teatermusikk. Han har bl.a. vært engasjert ved Rikskonsertene (kveldskonserter og skolekonserter), Statens teaterhøgskole, og gjort innspillinger for NRK radio som akkompagnatør for sangere (klassisk). Som klavérpedagog underviser han bl.a. i jazz og pop/rock i tillegg til klassisk musikk.

Rusten er mangeårig medlem av Musikkpedagogene Oslo, og har privatpraksis i foreningens lokale i Underhaugsveien 18 tre dager i uken. Han underviser elever i alle aldre fra syvårsalder og oppover, inkludert en andel voksne elever, og på ulike nivåer fra nybegynnere til langt viderekomne.

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post