Elisabeth Tandberg

Instrument
Klassisk sang
Genre
Klassisk
Adresse
Underhaugsveien 18, 0351
Kontakt
92 42 83 38

Utdannelse/kompetanse

Elisabeth Tandberg har sin sangutdannelse med avsluttende solistdiplom fra det prestisjetunge Santa Cecilia Akademiet i Roma, dessuten studier i tysk, fransk og musikk fra UiO. Hun har vært ansatt ved Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole og for tiden ved Barratt Due musikkinstitutt.

Elisabeth mottok i 2007 Oslo Bys kulturstipend.

Utøvende virksomhet

Elisabeth Tandberg startet sin karriere med debutkonsert i Universitetets Aula med Robert Levin ved flygelet og med etterfølgende operadebut i Spoleto. Hun har gjort større roller i “Hans og Grete”,  “La Sonnambula” og “Norma”, gitt konserter i Italia, Hong Kong, Beijing, Australia og USA, vært engasjert under Festspillene i Bergen, turnert for Rikskonsertene og vært solist med Oslo Filharmoniske Orkester.

Hun har fire CD-utgivelser:  “Sanger av Agathe Backer Grøndahl”, “The last Rose of Summer ”, “Valborgsnatt”  og “Stevnemøte” – de to siste med tekster av Vilhelm Krag.

Undervisning

«Jeg bygger min sangundervisning på den italienske ble canto-tradisjonen. Idealet er en fleksibel, vakker stemme som kan synge både sterkt og svakt, fort  og sakte med god diksjon. Ved hjelp av systematisk trening av stemmen med gode, relevante øvelser, vil eleven oppleve fremgang.

Metoden passer for alle som har lyst til å bli flinkere til å synge. Det kreves ingen forkunnskaper og det er aldri for sent! Jeg arrangerer elevkonserter 2–3 ganger i året i Hurum-salen sammen med pianist Per Arne Frantzen fra NMH. Det er alltid både hyggelig og gøy! Sang er sunt for kropp og sjel!«

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post