Eva Helene Schwartz

Instrument
Piano
Genre
Klassisk
Adresse
Lillestrøm/digital undervisning
Kontakt
95220201

Eva Helene Schwartz har over 30 års erfaring som klaverpedagog, både som privatpedagog og ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole. I sin privatundervisning har hun elever i alle aldre fra barn til voksne, helt fra nybegynnere som nettopp har begynt å spille til viderekomne elever som har spilt piano i 10 år eller mer. Hun tar imot nye elever gjennom hele året, og tilbyr også digital undervisning, som hun har fått veldig god respons på!

Eva Helene Schwartz sitt hovedmål som pedagog er å skape motivasjon, trivsel og mestringsglede hos elevene.
Hun er opptatt av å se behovet til hver enkelt elev, og hennes motto er at elevene skal føle at de har lært noe nytt og gjort fremskritt på hver eneste spilletime!

Alle hennes elever får individuell undervisning og trening i å opptre både for hverandre og for andre gjennom huskonserter og elevaftener. De av elevene hennes som har kommet aller lengst, har deltatt på Ungdommens kulturmønstring og vært prisvinnere på Nasjonalt Mesterskap i Ungdommens Musikkmesterskap, i tillegg til å ha kommet inn på videre musikkstudier.

Litt om Eva Helene Schwartz: 

Hun er født i Fredrikstad og fikk klavertimer hos Liv Glaser i ungdomsårene. Senere tok hun Master of Music i pianospill ved The Mannes College of Music i New York. Som ung vant Eva en rekke priser, bl.a. i Ungdommens Pianomesterskap og i Nordisk pianistkonkurranse.

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post