Eva Helene Schwartz

Instrument
Piano
Genre
Klassisk
Adresse
Lillestrøm / Digital undervisning
Kontakt
95 22 02 01

Eva Helene Schwartz har holdt på med privat pianoundervisning i over 30 år, ved siden av å være ansatt som pianolærer ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole. Hun har elever i alle aldre fra barn til voksne, helt fra nybegynnere som nettopp har begynt å spille, til viderekomne elever som har spilt piano i 8-10 år. 

Med sin lange erfaring som pedagog ønsker hun å skape motivasjon, trivsel og mestringsglede hos elevene. Eva Helene Schwartz er opptatt av å se behovet til hver enkelt elev, og hennes motto er at elevene skal føle at de har lært noe nytt, og gjort fremskritt på hver eneste spilletime! 

Hos Eva Helene Schwartz er alle elever velkomne, og det er selve spillegleden som står i fokus i undervisningen. Alle elevene skal bli glade i å spille piano og lære å kunne uttrykke seg gjennom musikken, uansett nivå! 

Elevene får individuell undervisning og trening i å opptre både for hverandre og for andre gjennom huskonserter og elevaftener. De av elevene hennes som har kommet aller lengst, har deltatt på Ungdommens kulturmønstring og vært prisvinnere i Ungdommens musikkmesterskap, i tillegg til å kommet inn på videre musikkstudier. 

Litt om Eva Helene Schwartz: 
Hun er født i Fredrikstad og fikk klavertimer hos Liv Glaser i ungdomsårene. Senere tok hun Master of Music i pianospill ved The Mannes College of Music i New York. Som ung vant hun en rekke priser, bl.a. i Ungdommens pianomesterskap og i Nordisk pianistkonkurranse. 

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post