Hristina Vukovic Jovanovic

Instrument
Piano
Genre
Klassisk
Adresse
Karmøy kommune
Kontakt
96 74 63 24

Hristina Vukovic Jovanovic kommer fra Serbia og er klassisk utdannet pianist med lang erfaring i pedagogikk og utøving. Hun har fullført «graduate and postgraduate studies» ved Fakultet for musikk i Beograd.

Hele sitt liv har hun jobbet både som pianolærer og pianist/pianoakkompagnatør.

Jovanovic flyttet til Norge i august 2015. Frem til februar 2020 jobbet hun som pianolærer på Hamarøy kulturskolen. I februar flyttet hun til Haugesund og fra 1. mars 2020 har hun jobbet som pianolærer på Karmøy kulturskole.

Når det gjelder både pedagogikk og piano akkompagnement, jobbet hun på alle utdanningsnivåer i hjemlandet mitt – Musikkskole i Nis, Høgskole i musikk, og ved Universitetet i Nis. Før Jovanovic flyttet til Norge hadde hun jobbet i 13 år ved Fakultetet for kunst og musikk i Nis, først som dosent, og deretter som førsteamanuensis i piano.

Med mer enn 25 års arbeidserfaring har hun hatt mange elever i forskjellige aldre fra 6 til 26 år, og blant dem har det vært 19 studenter som har fullført bachelor-og masterstudier i hennes klasse.

Som solist har Jovanovic spilt konserter i Serbia, Ungarn, Østerrike, Italia og Norge. Som kammermusiker har hun hatt konserter i Serbia, Belgia, Østerrike, Hellas, Tyskland, Romania, Bosnia&Herzegovina og Norge.

I 2018 deltok Jovanovic på EPTA konferansen i Oslo (20.-22. april 2018) med presentasjonen «Pianist / akkompagnatør for ulike instrumenter».

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post