Iskra Mantcheva

Instrument
Piano
Genre
Klassisk, Rytmisk, Annet
Adresse
Musikkpedagogene Oslo i Underhaugsveien 18, Lindeberg skole, Aspheim pianosenter
Kontakt
97 70 79 78

Iskra Mantcheva er utdannet fra Det Nasjonale Musikkakademiet i Sofia, Tschaikovsky konservatoriet i Moskva og Musikkonservatoriet i Wien. Hun har 13 år lang undervisningserfaring som pianolærer ved den Nasjonale Musikkhøgskolen i Sofia og flere år med pianoundervisning i Oslo: ved Musikkpedagogene Oslo, Asker kulturskole, Oslo musikk- og kulturskole, Lindeberg skole og Maya Musikk og Kulturskole.

Det er utgitt 7 klassiske solo CD-er i USA, Norge og Bulgaria. Iskra har spilt over 1000 konserter I Norge, Sverige, Italia, Tyskland, Polen, Bulgaria, Russland, Østerrike og USA.

Iskra har erfaring i å undervise elever på forskjellige nivåer i repertoar innenfor klassisk musikk, pop/rock, jazz, filmmusikk, musikaler, notelesning, besifring og musikkteori; pianoteknikk og virtuositet.

Ingen aldersgrense. Elevene kan opptre på konserter: i små og store konsertsaler med Steinway flygel. Undervisningen er individuell, i ett semester eller ett skoleår. Timene er av 30 minutter 40-, 45 minutter, 1 time, og er hver uke eller annenhver uke. Inntak av elever gjennom hele skoleåret. 

Iskra Mantcheva er etterspurt som pianist for solo klassiske konserter, som akkompagnatør, som pianist for forskjellige arrangementer og som solist med orkestre. Iskra har fått veiledning av verdens pianister som Evgeny Kissin, Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse, Paul Badura- Skoda, Vera Gornostaeva. Hun er ledet flere mesterklasser.

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post