Kristin Dijkman

Instrument
Piano
Genre
Klassisk
Adresse
Heggedal i Asker
Kontakt
917 65 754
Lenker
Hjemmeside

Kristin Dijkman er en habil pianist med en solid akademisk musikkutdanning fra Hochschule für Musik und Darstellende Kunst i Wien, hvor hun studerte klaver konsertfag og klaverpedagogikk i 7 år, bl.a. med Prof. C. Graf Adnet og Prof. N. Flores.  Hun avsluttet sine studier i Wien med laud.

Tilbake i Norge tok hun pedagogisk seminar ved Musikkhøyskolen i Oslo, fulgt av masterclasses med ulike pianister og pedagoger. Samtidig studerte hun klaver i mange år med Eline Nygaard og senere med Prof. Einar Steen-Nøkleberg.

Allerede tidlig under studiene, begynte hun å undervise i piano, og har mange års erfaring både fra privat virksomhet og i regi av offentlige musikkskoler.

Fra 1997 studerte hun Suzuki-metoden, og fikk de neste årene tatt eksamen i 4 av 5 nivåer. Hun startet i 1998 den første Suzuki-pianogruppen i Norge med et komplett tilbud i klaverundervisning etter Suzuki-metoden, dvs. både individuell undervisning og gruppeundervisning. Gruppeundervisning på piano bød på mange utfordringer, og Kristin Dijkman har gjort et banebrytende arbeid i å utvikle et gruppeundervisningskonsept for pianoundervisning.

Hennes elever har deltatt på masterclasses, festivaler og konkurranser i inn – og utland med gode resultater.

  Selv har hun vært aktiv som akkompagnatør, spilt med sangere, strykere og blåsere, spilt kammermusikk, vært medlem i en trio, og også vært fast pianist i en blåsergruppe.

Kristin Dijkman har i tillegg gitt ut 4 musikkhefter til bruk i pianoundervisningen. Heftene er gitt ut på eget forlag. Mer om disse finner du på www.dijkmanske.no/

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post