Sun-Young Ju-Friedensburg

Instrument
Piano
Genre
Klassisk
Adresse
Vækerøvn. 181, 0751 Oslo, Barratt-Due musikkinstitutt
Kontakt
47 76 99 93

Sun-Young Ju-Friedensburg er en erfaren pianist, kammermusikker og akkompagnatør. Hun har etablert seg som en av Norges fremste pianopedagoger, og flere av elever hennes har vunnet priser i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Sun-Young Ju-Friedensburg har en master i utøvende musikk og kammermusikk, samt to solisteksamener. Hun kommer fra Sør-Korea og er utdannet ved musikkhøyskolene i Detmold, Hannover, Rotterdam og Köln. Hun har studert med Einar Steen-Nøkleberg, Roland Pröll, Barbara Grajewska og Ulla Graf, og har fått ytterligere impulser av Jacob Lateiner, Sergio Perticaroli, Wolfgang Manz, Lew Naumow, Konrad Elser, Helmut Deutsch, Günter Ludwig, Jens Harald Bratlie og Håvard Gimse.

Som prisvinner i nasjonale konkurranser debuterte Ju-Friedensburg 1987 i byen Busan i Sør-Korea og deretter i 1997 i filharmonien i Rotterdam. Siden har hun opptrådt regelmessig som solist og kammermusikker i Sør-Korea, Belgia, Nederland, Tyskland og i Norge.

Sun-Young Ju-Friedensburg bosatte seg i Norge i 2001 etter å ha vært ansatt som Førsteamanuensis i pianoundervisning og akkompagnement ved musikkhøyskolen i Köln. Hun har vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt som pedagog siden 2011 og underviser ved Høyskolen, Unge Talenter og Musikk på Majorstuen.

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post