Veronika Dokken

Instrument
Piano
Genre
Klassisk, Rytmisk, Annet
Adresse
Øvingshotellet ( Trondheimsveien 2), Årvoll senter og hjemme hos elev
Kontakt
45 13 54 90

Veronika Dokken begynte å spille piano da hun var 5 år. Siden har hun utviklet store interesse og inspirasjon for musikk. Hennes kjærlighet til musikk vil hun gjerne formidle til elevene sine.

Veronika studerte piano hos professorer Michael Lebed og Ada Schnitke ved College til St.Petersburg Rimsky-Korsakov konservatoriet i Russland. I tillegg tok hun mastergrad med utmerkelser i musikkpedagogikk med spesialisering i piano, musikkteori og dirigering ved Herzen State Pedagogical University of Russia, St.Petersburg og videreutdanning ved Norges Musikkhøgskole.

Dokken er vinner av Hele Russland Piano Student Konkurransen i St.Petersburg og fikk diploma fra International Piano Competition i London.

Det har hjulpet Veronika å utvikle sin egen vei for hvordan hun underviser. Hun kombinerer erfaring som konsertpianist, med over 20 års praktisk erfaring som pedagog.

Hun har jobbet som pedagog innen pianoundervisning, improvisasjon, musikkteori, gehørtrening og akkompagnatør siden 1990, med studenter på alle nivåer og i alle aldere.

Målet er at elever har glede av musikken og å spille en stil (eller flere) som gjør dem lykkelige. Det kan være klassisk, rytmisk, inkl. jazz, bluse, rock osv. I timene spiller vi sammen for å utvikle ferdighetene, øke kreativiteten og musikkgleden. La oss spille musikk sammen!

E-post

lorem.ipsum@consectetur.no

Send e-post
Kopiere e-post